tisdag 6 oktober 2009

Yes igen!

Klarade dagens tenta :) Vi skrev den i en datasal, och fick därför resultatet direkt. Grymt gött att inte behöva vänta på resultatet! Det var en låg G-gräns på 50%, men lyckades sätta dit 76%, vilket jag är nöjd med!
Nu börjar nästa del i kursen: grupparbete. För en gångs skull känns det kul, eftersom vi har så otroligt fria ramar. Vi kan göra i stort sett vad som helst: undervisa i skolor, anordna en demostration etc.. Bara det har med Hållbar utveckling att göra. Ska bli mycket spännande.

Igår, nä i förrgår, var det dags att färga håret igen. Köpte faktiskt en hårfärg med slingor. Så nu har jag lite ljusa slingor i mitt hår.. Hemmagjord look, men ändå. Ljusade upp lite. Och känns lite höstigt när håret går i brun-orange-rött... hehe.

Idag fick jag även mitt första julkort :P Det var min knasiga 08-syster som fått fnatt. Haha! Hon testade det senaste inköpet till julpysslet: pepparkaksdoft. Så nu luktar det pepparkakor här hemma, gissa om jag längtar till jul!! Mysigt! Tack Fridus :)

2 kommentarer:

  1. Grattis igen till tentan, apbra jobbat juh!!

    Blir spännande o se det "nya" håret! Jag fick också tummen ur o tonade mitt i söndags men ser ungefär ut som vanligt, ingen utväxt för tillfället bara...

    Haha! Då höll sig lukten, va bra! :)

    SvaraRadera
  2. Haha 08.. inte tänkt på att frida är de ju.. kul :p

    SvaraRadera

Lämna gärna ett avtryck!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...